Despre Noi

Societatea Civilă de Avocați Macovei & Asociații

A luat ființa ca urmare a transformării Cabinetului de Avocat Macovei Ionel Marian, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, prin cooptarea, în calitate de avocat partener, a domnului avocat Rareș Guță.

Principalul obiectiv al activității Societății îl constituie rezolvarea problemelor de natură juridică, indiferent de complexitatea acestora.

Societatea civilă de Avocați Macovei & Asociații și-a propus și a reușit de-a lungul timpului să-și dovedească profesionalismul în toate spețele pe care le-a avut în portofoliu, fapt ce a determinat clienții existenți să apeleze ori de cate ori s-au confruntat cu noi probleme juridice și, totodată, să recomande serviciile Societății și altor clienți.

Societatea Macovei & Asociații, oferă servicii de reprezentare și consultanta juridica în domeniul dreptului civil, dreptului comercial, dreptului penal, dreptului familiei, dreptului administrativ, dreptului financiar si fiscal, oferind suport juridic atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

De asemenea, societatea noastră a dezvoltat o colaborare constantă și eficientă cu practicieni în insolvență, notari publici, executori judecătorești, reprezentativi în aria lor de competență, care asigură menținerea unui standard înalt de performanță.

Portofoliul de clienți al Societății noastre s-a dezvoltat de-a lungul timpului prin recomandările acestora, aspect ce denotă aprecierea profesionalismului cu care au fost tratați, precum și încrederea pe care aceștia o au în noi. Acest fapt se datorează conceptului fundamental asumat de către echipa noastră, respectiv acela de a oferi servicii juridice de cea mai bună calitate.